After Eight Kage
Denne kage med smag af After Eight chokoladen har i lang tid været et hit her i hjemmet, og den smager fantastisk godt :)
Ingredienser:
Kage:
- 2 æg
- 300 g sukker
- 125 g smeltet margarine
- 4 spsk kakao
- 225 g mel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 tsk salt
- 2½ dl mælk
Creme:
- ½ kop fløde (1 dl)
- 2½ kop flourmelis (300 g)
- Ca. 10 dråber pebermynte
Overtræk:
- 100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes. Margarinen blandes i sammen med kakaoen. Mel, bagepulver, natron og salt blandes. Melblandingen og mælken kommes skiftevis i æggemassen. Bred dejen ud i en lille bradepande på 24x30 cm, som først er belagt med bagepapir. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen på 175 grader i ca. 40 minutter.
Creme: Fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smørres cremen på den bagte kage. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk kagen.
God fornøjelse :)
Ingredienser:
Kage:
- 2 æg
- 300 g sukker
- 125 g smeltet margarine
- 4 spsk kakao
- 225 g mel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 tsk salt
- 2½ dl mælk
Creme:
- ½ kop fløde (1 dl)
- 2½ kop flourmelis (300 g)
- Ca. 10 dråber pebermynte
Overtræk:
- 100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes. Margarinen blandes i sammen med kakaoen. Mel, bagepulver, natron og salt blandes. Melblandingen og mælken kommes skiftevis i æggemassen. Bred dejen ud i en lille bradepande på 24x30 cm, som først er belagt med bagepapir. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen på 175 grader i ca. 40 minutter.
Creme: Fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smørres cremen på den bagte kage. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk kagen.
God fornøjelse :)
Kommentarer
Trackback