Mars kage
Mars kage
opskrift:
350 gram mørk chokolade
160 gram smør
60 gram flormelis
10 gram mel
5 æg
1 knsp. salt
2 Mars skåret i små stykker
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den over vandbad sammen med smørret. Rør smeltet smør og chokolade godt sammen og tilsæt flormelis og mel. Skil æggehviderne fra æggeblommerne; tilsæt æggeblommerne til dejen én ad gangen. Pisk æggehviderne stive med salt. Vend dem forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir. Drys Marsstykkerne over og bag kagen i 20-25 minutter ved 180 grader. Den skal være blød inden i. Lad kagen køle helt af, inden den tages ud af formen. Server med creme fraiche eller vaniljeis.
60 gram flormelis
10 gram mel
5 æg
1 knsp. salt
2 Mars skåret i små stykker
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den over vandbad sammen med smørret. Rør smeltet smør og chokolade godt sammen og tilsæt flormelis og mel. Skil æggehviderne fra æggeblommerne; tilsæt æggeblommerne til dejen én ad gangen. Pisk æggehviderne stive med salt. Vend dem forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir. Drys Marsstykkerne over og bag kagen i 20-25 minutter ved 180 grader. Den skal være blød inden i. Lad kagen køle helt af, inden den tages ud af formen. Server med creme fraiche eller vaniljeis.