Hindbær Cheesecake

Opskrift: 
Bund:
75g smør
150g digestive kiks

Smelt smørret. Kiksene kommes i plastpose og knuses med en kagerulle. Det blandes dernæst i det smeltede smør. Fordel blandingen i en springform og stil den koldt. 

Fyld:
4 blade husblas
200g flødeost natural
2 dl cremefraiche 18%
1 vanillestang
100-150g flormelis
2.5 dl piskefløde
Skræl + saft fra en citron

Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Rør forsigtigt flødeost, cremefraiche, vanillekorn fra stangen, flormelis og citronskræl sammen. Pisk fløden og bland det i resten af cremen. Træk husblasen op af vandet, og smelt det i citronjuicen. Køl husblas+citron lidt af, og bland det dernæst med cremen. Hæld det til sidst over digestive bunden og put det hele på køl i et par timer. 

Gelé: 
2 dl hindbær saft
½ dl vand
4 blade husblas

Sæt husblas i blød i 5 minutter. Hæld hindbærsaften og vandet i en gryde, og varm det op. Vrid husblas for vandet, og smelt det i hindbærsaftevandet. Lad det køle lidt af, og hæld det så ovenpå din ostekage. Lad det stå i køleskabet i et par timer - Og så voíla, nyd din lækre hindbær cheesecake! 

Kommentarer

Kommenter indlægget her:

Navn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Hjemmeside:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0