Vanille kage

Vanillekage, som blandt andet blev brugt til regnbuestudenterkagen.

Ingredienser:
6 æg
375 gr. Sukker
312 gr. sigtet hvedemel
4 tsk. Bagepulver
2 tsk. Vanillesukker
Korn af 2 vanillestænger
2,5 dl. lunken mælk
62 gr. flydende margarine

Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes tykt og skummende. Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes, og blandes i sammen med vanillekorn. Mælk og flydende margarine blandes, og røres i dejen. Del dejen i 6 lige store portioner.Ca. 213 g portion,  men vej selv dejen af og divider med 6. Hver portion farves med den ønskede pastafarve. Pas på at der ikke er farveklumper i, da det er MEGET tydeligt i det færdige resultat.

Hver bund skal bages i 20 min. på 200 grader.


Kommentarer

Kommenter indlægget her:

Navn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Hjemmeside:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0